Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted by on jún 23, 2013 in Hungary

numerouno

Elindult a blog, egy régóta dédelgetett álom, melyre ezidáig persze sosem volt elég idő, elég bátorság és egyéb kifogások…nekünk kellett, hogy hitelesnek érezzük magunkat a területen és nem mellesleg a környezetünk támogatása, hogy a hétköznapokban adott tanácsok bizony több emberhez is elérhetnének ilyen formában. A hitelesség érzete egyébként lassan alakul ki az emberlányában, jó esetben egész életében a hitelessé válásra törekszik. Na, mi ez a folyamatosan hitelességre törekvő csapat vagyunk, amiben első sorban a célok és a koncepció állandó.

numerouno

Nem szeretem a rajongás szót használni, ezért úgy mondanám, erős érzelmek fűznek minket a divathoz, kit így, kit úgy. Csodáljuk annak művészeti értékeit és izgalmasnak tartjuk az üzleti hátteret, ami megkülönbözteti A-t B-től. A “hogyan?”-t figyeljük, kérdezünk, elemzünk és célunk, hogy a hazai divatiparnak olyan támogatást nyújtsunk, ami hozzásegíti a szereplőket a hosszútávú hazai és nemzetközi sikerhez. Olvassátok és épüljetek velünk együtt!

 

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


5 × = húsz(on)

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>