Pages Menu
Warning: Illegal string offset 'rss' in /web/gameoffashion/gameoffashion.com/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 67

Warning: Illegal string offset 'facebook' in /web/gameoffashion/gameoffashion.com/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 68

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /web/gameoffashion/gameoffashion.com/wp-content/themes/Lucid/header.php on line 72
Categories Menu

Posted by on júl 3, 2013 in Opinion

Gombold újra! 2013, ahogy mi láttuk

Egyik értékelésünkben sem célunk szakmatársaink igyekezetét alulértékelni, rosszindulatúan minősíteni, ezt meghagyjuk az eme stílusban szívesen kommunikáló online felületeknek, magazinoknak. A cél, hogy kiemeljük az erősségeket és jelezzük az illetékeseknek, hogy amennyiben érdekli őket, hogy mi min változtatnánk a jövőben, keressenek bátran, nem leszünk restek javaslatot tenni. Kis bevezetőt követően nézzük, hogyan is értékeljük az idei Gombold újra!-t.

Ismeretes, hogy egy szuper csapat munkálkodott hónapok óta éjjelét-nappalát nem sajnálva a rendezvényen. A DesignTerminál csapata lendületes, az iparágat jól ismerő fiatalokból áll, akik bizonyára nem kevés tapasztalattal rendelkeznek a rendezvényszervezés területén. Közel sem csak a június 22-ei (eredetileg június 8-ai) esemény sikere múlt az igyekezetükön: a terv- és döntőzsűrizés alkalmait, a VIP Fashion Night-ot és a buyer találkozót is egyben tartották.

Gombold újra!

Az ideális terekkel rendelkező Millenáris B csarnok ismét jó választás volt, ha a befogadóképességet és a funkciót tartjuk szem előtt. Lehet cikizni a meleget, amivel mindannyian küzdöttünk, de ez elsősorban nem a szervezők, mint inkább a rendezvényhelyszínt biztosító cég hibája. A reflektorok csak tetézték a bajt, de még így is jobb volt bent, mint szabad ég alatt.

A modellek jó része nagyon tehetséges, alázatos lány, akik a kemény munka és a backstage-ben uralkodó még nagyobb hőség ellenére is profin vonultak. Szeretnénk kiemeleni Katát és Barbi T.-t a Visage-tól, Franciskát az ICON-tól, valamint Besa-t, mert arcukon a kulisszák mögötti szenvedés nyomait sem láthattuk.

A kifutó, a ledfal és a koreográfia modern és izgalmas volt, hála az ötletnek nem kevés tour-t csodálhattak meg a nézők percek alatt. A vip esten talán nem ártott volna egy-egy pohár üdítő a meghívottaknak, mert sörért regisztrálni ugye rangon aluli, a fizetős pultok miatt pedig sokan szívták a fogukat. A közönség valóban nem tűnt igazán vip-nek, de hogy egy kedves barátomat idézzem, a tízmillió vip országában nem csoda, hogy bizonyos rendezvényeken a “felső tízezer” már maximum csak képviselteti magát.

Gombold újra! 2013

 

A sajtócsomagok vagányra sikeredtek, minden kiemelt partnernek jutott felület az Anh Tuan nevével fémjelzett tote bag-en, a legnagyobb dicséret részünkről mégis a Pretty Past magazint illeti. Igényes, minőségi, jól szerkesztett, a brandet hatékonyan erősítő ötlet volt.

Természetesen érte kritika magát az alapkoncepciót is, miszerint a Gombold újra! a szomszédos országok bevonásával a közép-kelet-európai régió azon divateseménye lehetne, mely Budapestet ismét láthatóvá tenné a divatvilágtérképen. Személy szerint nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hiszen a partnerországok tervezői az utóbbi években jelentős nemzetközi sikereket érnek el, ami nekünk csak javunkra válhat, valamint összefogással könnyebb előrejutni.

Több jelentkező kell a határontúlról és még több pályázó hazánkból. A jövőre vonatkozóan üzenem, hogy tessék felülemelkedni a különböző sztereotípiákon, miszerint “mindig MoMÉ-s nyer”, vagy “meg van bundázva”, mert ezek a körülmények egész életünk során jelen lehetnek és ha igazak, ha nem, a pályázó értékeiből és későbbi lehetőségeiből nem vesznek el. Elhihetitek, hogy nem az 1 millió Ft-os Premiére Vision voucher, vagy a pályakezdőknek mondható tervezőknél letölthető gyakorlat a Gombold újra! igazi főnyereménye. (A döntös tervezőknek javaslom, hogy amennyiben elégedetlenek helyezésükkel, üljenek le és akár segítséggel számszerűsítsék az eseményt övező kommunikáció értékét.)

A szervezőknek gratulálunk a rendezvényhez, nagyszerű dolgot hoztak létre. A Gombold újra! nemzetközi sikere ezen felül pénzkérdés…Bármennyi is jutott az idén, minimum a duplája kell jövőre.

Post a Reply