Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted by on júl 23, 2013 in About

Sümeghy Claudia

smeghy claudia fot

Sümeghy Claudia, főszerkesztő

A Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok szakán szerzett mesterdiplomát, majd ezt követően a Modart Művészeti és Divatiskola divatmenedzser képzését végezte el.

2006 óta dolgozik egy német független pénzügyi tanácsadó cégnél, jelenleg területi igazgatóként. S. Hegyi Lucia lányaként a Luan by Lucia divatház falai közt nőtt fel, így 2011 óta a családi vállalkozás vezetésében is részt vesz.

A Lucia Divatakadémia ügyvezetője, nevéhez fűződik az intézmény Fashion Business Workshop-sorozatának létrehozása. Szakmai tapasztalatait a vállakozás-vezetés, pénzügy, sales és divatmenedzsment területén szerezte.

“Ha minden, a hazai divatszakmában dolgozó szakember –  legyen az tervező, stylist, divatmenedzser – csupán heti 2-3 órát töltene külföldi divathírportálok, fashion business blogok olvasásával, az úgynevezett “magyar divat” sokkal előrébb tartana. Talán irreális ilyet remélni, hiszen a cikkek sokaknak bonyolultnak tűnhetnek, van akinek magával a nyelvvel is meggyűlik a baja, de pont ez okozza a számos rövid életű divatmárka születését, a rossz gazdasági döntéseket és a nem tudásból eredő pénz- és időveszteséget. A Game of Fashion blog azzal a céllal jött létre, hogy gyakorlatias, rögtön alkalmazható üzleti tudást adjon az induló divatvállalkozásoknak, a külföldi és hazai divatiparban végbemenő folyamatokról, fontos hírekről tájékoztatást nyújtson és konstruktívan értékelje a hazai divateseményeket, üzleti gyakorlatokat. Mert mi hiszünk a magyar divat nemzetközi létjogosultságában, mert hiszünk Bennetek!”

 

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


nyolc − = 4

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>