Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted by on máj 27, 2013 in Startup, Video, Your business

Isaac Mizrahi Start-Up ötletei

Egy rövid interjú a “Start Small, Go Big Academy” kínálatából, ahol iparági vezetők adtak a kezdőknek megvalósítható jótanácsokat.

Isaac Mizrahi azt mondja, az élet túl rövid ahhoz, hogy olyasmit csináljunk, amit nem élvezünk. Nem a karrierrel vagy az üzlettel kell törődni, mert ha igazán jó vagy abban, amit csinálsz, és igazán élvezed, és rugalmas vagy, akkor az megtérül: a siker egyszerűen megtörténik. Nagyra értékeli azokat, akik például az értékesítéssel foglalkoznak, hiszen nélkülük – mint mondja – ő semmi nem lenne. Ám úgy véli, egy kreatív személyiség számára nem feltétlenül jó üzletileg gondolkodni.

AZ IGAZI TANÁCSA: “Ne add fel! Rossz dolgok mindig történnek, de ne add fel!… Gondolkodj nagyban!”

Mindazonáltal a videóból az is derül ki, hogy azért nem árt észnél lenni. A kreatív melett jó, ha van valaki az üzletben, aki ért pl. a jogi kérdésekhez (vagy a pénzügyekhez).

Neki hosszú út vezetett odáig, hogy ma már igazán üzletet épít. Nem biztos, hogy mindenkinek ugyanezt ugyanígy kell végigjárni.

Te hogy látod?

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


3 − = egy

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>