Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted by on jan 26, 2013 in About

Laurinyecz Andrea

_DSC0838 (2)Laurinyecz Andrea, szerkesztő

“Közgazdász diplomám és a kreativitás utáni vágyam kölcsönhatása révén szívesen foglalkozom a divatipar menedzsment kérdéseivel.

Annak ellenére, hogy már gyerekkoromban tapintható volt kreatív vénám, én eldöntöttem, üzletasszony leszek. Tíz évvel később már a Corvinus Egyetem Vezetés és szervezés MSc diplomájával a kezemben a kreativitás utáni vágyam újraéledt, és szabadidőmben rajzolni, varrni, szabásmintát szerkeszteni tanultam. Bár a hirtelen fellángolások nálam hamar ki is alszanak, ez a szenvedély azóta is tart.

Belekóstolva ebbe a világba egyre inkább foglalkoztat, hogy hogyan lehet a kreativitást és így a divattervezést is egy jól működő vállalkozássá fejleszteni, milyen jellegzetes menedzsment képességeket kíván, hogyan működik az ipar, mitől fut be egy márka, és miért akad meg egy másik. Különösen érdekelnek a divatipar környezeti és társadalmi fenntarthatóságát érintő kérdések, és őszintén remélem, hogy az ebben rejlő ellentmondásokat feloldva az ipar ebbe az irányba fog elmozdulni.

Az elmúlt pár évben volt alkalmam multinacionális vállalatoknál, valamint KKV szektorban B2B marketing területen is tapasztalatot szerezni, jelenleg pedig a J.PRESS fehérnemű márka marketingeseként dolgozom. Remélem, hogy az üzleti világból hozott szakmai tapasztalatom és a divatipari tájékozottságom által hasznos ötleteket, gyakorlati tanácsokat és inspiráló gondolatokat tudok a blogon megosztani Veled, ami hozzásegít majd ahhoz, hogy sikeres vállalkozást építs abból, amit igazán szeretsz.”

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


kilenc × = 72

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>