Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted by on jún 18, 2013 in International, Startup

A nagy ötlettől a nagy üzletig – Business of Fashion

A Business of Fashion blog sorozata azt mutatja be, miként tudod megtalálni a saját utadat a divat világába. A nagy ötlet csak a legelső lépés ebben a folyamatban. Az együttműködő csapat, a parterek, a marketing, a pénzügyek, a befektetők megtalálása és menedzselése, a gyártás, az eladás, a márka felépítése, az ügyfelek loyalitásának megszerzése, a növekedés és a megfelelő pillanatokban a rugalmasság, a változás képessége mind-mind hozzátartoznak.

A sorozatot Áslaug Magnúsdóttir vendég blogger jegyzi, aki a Moda Operandi alapítója és éveken át főigazgatója (CEO) is volt. (A Moda Operandi luxustermékekkel foglalkozó online áruház, mely lehetővé tette, hogy vevői közvetlenül a divatbemutató után vásárolhassanak a bemutatott termékekből. Mivel a teljes kollekcióból választhatnak – 50%-os előleg révén megrendeléssel -, olyan termékekhez is hozzájuthatnak, amelyek egyáltalán nem kerültek kereskedelmi forgalomba.) Magnúsdóttirt a Fast Company az üzleti világ száz legkreatívabb embere között tartja számon. A sorozatban saját személyes tapasztalatait osztja meg az olvasóval.

Finding-your-MO

Érdemes elolvasni.

Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

 

Post a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


hat − 6 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>